DÜNYANIN EN İLGİNÇ 10 HASTALIĞI  Videomuzu yayınladık 
birbirinden ilginç hastalıkları derledik iyi seyirler. 
kanalımıza abone olmayı unutmayın

DÜNYANIN EN İLGİNÇ 10 HASTALIĞI




BABA VANGA NIN KEHANETLERİ VE DÜNYANIN SONU İLE 6.videomuzu yayınladık izlemenizi tavsiye ederim videomuz 2 bölümden oluşuyor 2. bölümü hafta içerisinde bölüm 2 olarak yayınlanacak iyi seyirler kanalımıza Abone Olmayı unutmayın

BABA VANGA NIN KEHANETLERİ VE DÜNYANIN SONU




Merhaba 2.Videomuz Olan KIZILDERİLİLERİN SAÇLARINI UZATMALARININ NEDENİ İsimli Çalışmamızda Kızılderililerin Saçlarının önemini Anlatıyor Saçlarının Kesildiğinde Nasıl Yön Duygularının Kaybolduğu Gözlemleniyor Saçları Bir Çeşit Pusula Görevi Görmektedir Belkide Bir Nevi Anten Diye Biliriz 6.Hisleri Daha Gelişmiş Bir Şekilde Hayatlarını Sürdürmektedirler İyi Seyirler Kanalımıza Abone Olmayı unutmayın Hoşçakalın..

KIZILDERİLİLER HAKKINDA İNANILMAZ GERÇEK




Merhaba 5.Videomuz olan İNSANLIKTAN SAKLANAN EN BÜYÜK SIR EPİFİZ Adlı Videmuzu Yayınladık Epifiz Bezi 6.Hissimizi Yönetmemizi Sağlayan bir Organımızdır Beynin Alt Kısmında Bulunur Son Yıllarda Bir çok Araştırmacı Bu Organ üzerinde Deney Yapmışlardır Sezilerimiz Duyularımız altıncı hissimiz Buradan Meydana Gelmektedir Epifiz Bezine Zarar Veren En Büyük iki Etken ler Hergün Kullandığımız Dişmacunlarındaki Florür Ve Çeşme Sularındaki Klordur Çok Fazla Vücudumuza Aldığımızda Bu Maddeleri Epifiz Bezimize Zarar Verir Bir Süre Sonra Hislerimizi Kaybetmeye Başlarız Umarız Hazırlamış Olduğumuz Videomuzu Keyifle izlersiniz Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın iyi Seyirler Hoşçakalın..

İNSANLIKTAN SAKLANAN EN BÜYÜK SIR EPİFİZ




Merhaba 4.Videomuz İKİNCİ BEYNİN BİLİNMEYEN GERÇEKLERİ ile sizlerleyiz Bağırsaklarımızın Ayrı Beyin Gibi Bir Sistemi Olmasını Anlatıyoruz Beynimizin Kontrol Edemediği Ayrı bir Beyni Olan Bir sistemden Bahsediyoruz iyi Seyirler Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın iyi Seyirler Hoşça Kalın..

İKİNCİ BEYNİN BİLİNMEYEN GERÇEKLERİ




Merhaba 3. Videomuz SALI GÜNLERİ ZAMAN NEDEN YAVAŞLAR?
Bir Çoğumuzun Başına gelen Bir olaydır Genellikle Salı Günleri Zaman Hiç geçmek Bilmez Saate En Çok Baktığımız Gündür Saatler Geçmek Bilmez Hafta Sonunun Yetmemesi Pazartesi Gününün Sendromu Hepsi Bu Güne Denk Gelmektedir Daha Detaylar için izlemenizi Tavsiye ederim İyi Seyirler Kanalımıza Abone Olmayı .unutmayın Hoşça Kalın ...

SALI GÜNLERİ ZAMAN NEDEN YAVAŞLAR?




İlk Videomuz Spiritüel Nedir? Spiritüel İnsan Kimdir? Başlıklı Çalışmamızla Bloğumuzu Açıyoruz Hayırlısı Olması Dileğimizle Umarım Beğenerek izlersiniz Şuan için kayıt ekipmanlarımız Çok iyi Kalitede Değil Ses Patlaması Azda Olsa olabiliyor zamanla mikrafonumuzu yenileyeceğiz iyi seyirler.


Spiritüel Nedir? Spiritüel İnsan Kimdir?